• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik
0,1% peroxide tandenbleekgels » Verzenden, retourneren en herroepingsrecht

Verzenden, retourneren en herroepingsrecht


Informatie over verzendingen

Bestellingen van maandag tot en met vrijdag worden verzonden via PostNL tenzij anders aangegeven. Uw bestellingen sturen wij GRATIS vanaf €65,00 binnen Nederland. Voor andere landen binnen de EU berekenen we per land een andere vergoeding - vooraf aangegeven voordat u definitief bestelt. Zie ook levertijden voor Nederland. Wij rekenen €4,95 aan verzendkosten voor bestellingen die lager zijn dan €65,00.

Let erop dat wanneer u een kortingscode gebruikt en uw bestelling komt onder het bedrag van €65,00, wij verzendkosten in rekening zullen moeten brengen. Wilt u maximaal van uw korting profiteren, zorg er dan voor dat uw bestelling na aftrek van korting altijd meer bedraagt dan €65,00.

Wanneer je voor 17.oo uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wij kunnen niet garanderen of je bestelling ook door PostNL de volgende werkdag bezorgd zal zijn. In de meeste gevallen zal dit wel het geval zijn, maar door externe factoren kan elke bestelling in de bezorging een vertraging oplopen.  


Vraag hier uw retour etiket aan

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de producten zonder opgave van reden te retourneren, maar wel de juiste procedure te volgen. Een geretourneerde bestelling wordt niet geaccepteerd wanneer deze niet origineel verpakt is en de verpakkingen mogen niet geopend, nog gebruikt zijn.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen nadat wij de artikelen in goede staat retour hebben mogen ontvangen.

U mag ook het retourformulier gebruiken en uw retour met ingevuld formulier doen toekomen. Zorg wel dat u altijd het bewijs van betaling van uw retour toevoegt om ook uw eventueel zelf gemaakte retourkosten door ons te kunnen ontvangen.

Houd er wel rekening mee dat alleen ongebruikte artikelen vanuit Hygiëne oogpunt geretourneerd kunnen worden. Aangebroken of gebruikte mondbitjes worden niet geaccepteerd. 

Retourformulier Webwinkels Happy Smile Company
Word – 146.6 KB 54 downloads

Retourformulier Webwinkels Happy Smile Company Docx
PDF – 52.7 KB 63 downloads

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de verwerkingsdatum welke rechtsboven op uw pakbon genoteerd staat welke bij u zending is bijgevoegd.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij u ons de pakbon bij te sluiten bij uw retourzending, ons adres:


Happy Smile Company

Inzake Tandenbleekgel.nl
Hugo de Vries Serre 2
3823 DM Amersfoort

 

U kunt uw product niet meer retourneren als het product gebruikt, beschadigd of de originele verpakking gescheurd is. Vergeet niet eventueel gratis meegeleverde artikelen bij te sluiten. De kosten van retourneren komen voor uw eigen rekening wanneer u niet voldoet aan de voorwaarden voor retourneren van uw bestelling.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Voeg bij de retour zending altijd de pakbon mee of de factuur welke u digitaal ontvangen heeft via de mail direct na uw aankoop. Wij stellen het op prijs als u ook de reden van retour aan ons zou willen vermelden.

 

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”.NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.

 

A. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. 

 

B. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 

C. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.