• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik
0,1% peroxide tandenbleekgels » Tandenbleekgel FAQ » Tandenbleekgel wetgeving

Kies voor tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland conform EU wetgeving

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit waarschuwt al jaren voor producten die zeer gevaarlijk kunnen zijn voor je gebit én je algehele gezondheid. Goedkoop klinkt aantrekkelijk, maar het kan je uiteindelijk heel duur komen te staan. Aanbieders die beweren risicovrije producten te verkopen, maar geenszins op de hoogte blijken van het product dat ze verkopen en de regelgeving daaromtrent. 

Onthoud dit:  Voor €11,95 koop je géén tandenbleekset die voldoet aan de strenge (gezondheids-)normen die in de Europese Unie (EU) gelden voor dergelijke producten.

Check dus altijd de herkomst van je tandenbleekproduct en vooral de herkomst van de peroxidevrije tandenbleekgel. Producten uit Azië worden door elke officiële Europese instantie ten strengste afgeraden. Adore Your Smile reinigingsgel voldoet aan de EU wetgeving en heeft als hoofdingrediënt Baking Soda. Adore Your Smile gel heeft een antibacteriële werking en draagt bij aan een mooi natuurlijk wit gebit. Adore Your Smile gel bevat minder dan 0,1% peroxide en mag daarom peroxidevrij genoemd worden. In tegenstelling tot vele andere bleekgels bevat onze tandenbleekgel  naast Sodium Bicarbonate ook Sodium Percarborate