• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik
0,1% peroxide tandenbleekgels » Tandenbleekgel FAQ » Tandenbleekgel veilig online bestellen

Tandenbleekgel veilig online bestellen 


Tandenbleekgel veilig online bestellen doe jij toch ook veilig of niet?"

Alle webshops van Adore Your Smile moeten voorzien zijn van een goed Webshop keurmerk ter bescherming van onze klanten. Eigenaar Happy Smile Company vindt niet alleen de kwaliteit van haar tandenbleekgel buiten elke discussie behoort te staan; ook moet de webshop bereid zijn de allerbeste services aan haar klanten te verlenen. 

Alle tandenbleekproducten van Adore Your Smile zijn voorzien van tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland onder de strenge "GMP" normering.

GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice. Het is een kwaliteitswaarborgingssysteem voedingsmiddelenindustrie, de humane/veterinaire farmaceutische industrie en voor de cosmetische industrie.

Bij GMP wordt heel erg nauwkeurig vastgesteld hoe en onder welke omstandigheden een product wordt geproduceerd. Het proces wordt precies bijgehouden volgens het bereidingsprotocol. Ook worden alle producten goed gecontroleerd die worden gebruikt tijdens het maken. Denk hierbij aan de grondstoffen, tussenproducten en natuurlijk het eindproduct. 

Dit is een zeer zorgvuldig proces en je kunt er dus vanuit gaan dat een product helemaal veilig is als het voldoet aan deze GMP-norm. Dat betekent ook dat het product niet alleen veilig is, maar ook doet waarvoor het geproduceerd is. 

Check dus altijd de herkomst van een tandenbleek product en kijk vooral uit voor hele goedkopen tandenbleek producten geproduceerd in landen buiten Europa.

 

Op de officiële website van Adore Your Smile vind je meer informatie over de tandenbleekgel en onze producten.