• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik
0,1% peroxide tandenbleekgels » Tandenbleekgel FAQ » Tandenbleekgel blacklist

Tandenbleekgel blacklist weet wat je koopt

Adore Your Smile heeft als motto, tanden bleken dat doe je veilig of je doet het niet! 

Hier vind je bevindingen van onze bezoekers over tandenbleekgels gekocht via internet. Adore Your Smile streeft naar een schone branche met louter veilige producten. Twijfel jij aan jouw tandenbleekgel, stuur ons dan een foto van jouw tandenbleekgel en wij zoeken het uit voor jou. 

Zelfs tandenbleekproducten op Bol.com die worden verkocht komen meestal rechtstreeks van sites als AliExpress. Zo vind je er producten die je kan vergelijken met producten op AliExpress waar enorme percentages peroxide in zitten. Informeer altijd bij de verkopende partij waar zijn tandenbleekgel vandaan komt of laat het checken. Wij geven niet aan dat alle Bol.com of AliExpress producten onveilig zijn, maar waarschuwen onze bezoekers alleen op mogelijke misstanden. Problemen voorkomen is beter dan ze achteraf duur te moeten oplossen.


Doe altijd eerst even de veiligheidscheck op onze site

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit waarschuwt al jaren voor producten waarmee je thuis kan tanden bleken en die zeer gevaarlijk kunnen zijn. Neem daarom geen risico om een paar euro te besparen en bedenk dat je voor €20,00 geen kwalitatief goed product kan kopen. 

Vaak zitten er in tandenbleekproducten veel agressieve middelen die schadelijk zijn voor de gezondheid van je gebit. Check dus altijd de herkomst van je tandenbleekproduct. Producten uit Azië worden door officiële instanties zelfs ten strengste afgeraden. 


Tandenbleekgel verkocht op AliExpress met 44% peroxide 

In Nederland is bij een tandarts maximaal 6% peroxide toegestaan. Op AliExpress staan soms producten die wel 44% peroxide (!) bevatten. Dit zijn producten die grote schade kunnen aanbrengen aan jouw kostbare gebit. Vele willen mee profiteren van een groeiende markt en kopen dit soort producten in om ze vervolgens één op één door te verkopen. Aziatische bedrijven zullen altijd aangeven dat het product veilig is en stellen verder geen vragen aan de verkopende partij.

Doe altijd een een veiligheidscheck voordat je een tandenbleekgel wilt gaan gebruiken.