• Adore your smile tandenbleekgel geproduceerd onder de strenge GMP normering in Duitsland
  • `100% veilig en effectief
  • geschikt voor elke tandenbleekset
Tandenbleekgel kopen » Tandenbleekgel FAQ

Jouw tandenbleekgel is toch ook veilig? 

De strenge regels binnen de EU omtrent het gebruik van waterstofperoxide in tandenbleekproducten zijn er voor jouw gezondheid!

Een tandenbleekgel mag alleen peroxidevrij genoemd worden als het minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat.

In lijn met de EU-regelgeving mogen sinds november 2012 alleen tandartsen tandenbleekbehandelingen met een hoger percentage aan peroxide (> 0.1% peroxide) uitvoeren en mag het percentage waterstofperoxide in die tandenbleekgel nooit hoger zijn dan 6%.

Toch merken wij van Adore Your Smile en Dagdagtandaanslag.nl dat er veel misverstanden zijn, lees er hier meer over. Het is daarom aan te raden om altijd goed te kijken waar een tandenbleekproduct vandaan komt en goed in de gaten te houden of een product wel aan alle normen voldoet.

Goedkoop is bij thuis tanden bleken vaak duurkoop! Denk alsjeblieft niet dat je voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten. Voor je het weet heb je - letterlijk - een mond vol troep met het risico dat je later een mond zonder tanden hebt... Voor dat horror scenario willen we jou behoeden!


Bezoek ook de officiële website van Adore Your Smile Nederland 

Op de officiële website van Adore Your Smile vind je meer informatie over de tandenbleekgel en onze aanverwante producten. Bezoek ook onze consumenten webshop voor alle tandenbleekproducten van Adore Your Smile. Op DagDagTandaanslag.nl vind je ook de grootste kennisbank van Nederland over veilig je thuis je tanden bleken.