• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik
0,1% peroxide tandenbleekgels » Over tandenbleekgel.nl

Tandenbleekgel van Adore Your Smile Nederland

Tandenbleekgel.nl is het officiële verkooppunt van de tandenbleekgel van Adore Your Smile. Op onze sites vind je gelrefills die je kunt gebruiken voor alle tandenbleeksets. Ook vind je tandenbleekgel in grotere hoeveelheid voor jouw eigen tandenbleek (thuis)salon. Wij verkopen alleen de tandenbleekgel van Adore Your Smile.

Adore Your Smile is al sinds 2014 actief in cosmetisch tanden bleken en is inmiddels een gevestigde naam in deze snel groeiende branche. Vanaf de start heeft Adore Your Smile er bewust voor gekozen om te werken met een eigen tandenbleekgel formule om de tanden op een veilige en zeer effectieve manier te kunnen bleken. Alleen op deze manier kon de kwaliteit voor klanten en gebruikers gewaarborgd worden en kon Adore Your Smile met volle overtuiging achter haar product staan.

Veel bedrijven kopen hun tandenbleekgel in landen buiten Europa waar de regelgeving en hygiëne minder belangrijk zijn dan de prijs en het verdienmodel. Hierbij wordt het welzijn van de consument in veel gevallen niet voorop gesteld. Er zullen zeker ook goede bleekgels tussen zitten, maar er zijn nu eenmaal landen waar regelgeving ten aanzien van dit product niet zo nauw genomen wordt als in Nederland. Denk daar altijd over na voor het bestellen.