• Tandenbleekgel uit Duitsland
  • Geproduceerd onder GMP normering
  • Bevat minder dan 0,1% peroxide
  • Vrij van fluoride
  • Veilig en effectief geschikt voor thuisgebruik

Betaalmogelijkheden 

 

Veilig en gemakkelijk betalen met:

  •  iDeal
  •  Paypal
  •  Bankoverschrijving
  •  Giropay (Duitsland)
  •  Bancontact/Mister Cash (België)
  •  Klarna (betalen in 14 dagen)

Alle prijzen op Tandenbleekgel.nl zijn inclusief 21% BTW


Achteraf betalen met Klarna 

U kunt bij Tandenbleekgel.nl veilig afrekenen met iDeal, creditcard of overschrijving, maar ook voor achteraf betaling kiezen via Klarna, Wij rekenen hiervoor geen extra kosten.


Veilig betalen met iDeal 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen bij Tandenbleekgel.nl. Bij het betalen van je bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de bank waarmee je wenst te betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank via een beveiligde verbinding waar de betaalopdracht voor je klaar staat. je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt direct verwerkt door ons,


Betalen PayPal 

U kunt ook betalen met PayPal, kiest u voor deze betaalmethode dan betaald u ons rechtstreeks. Voor een betaling per PayPal heeft u een Paypal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald.

Happy Smile Company berekent u geen extra kosten voor PayPal betalingen. Nog geen PayPal account, maak dan eerst hier uw PayPal account aan.


Betalen door middel van een bankoverschrijving 

Als u kiest voor bankoverschrijving, dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond, wordt de bestelling verzonden.


Je bestelling afhalen en contact afrekenen of pinnen

Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling te komen afhalen in Amersfoort. U kunt ter plekke contact of met Pin betalen.

Bel altijd voordat u komt afhalen of uw bestelling klaar staat met 085-0486264


Kvk en onze handelsnamen

Happy Smile Company geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder inschrijvingsnummer 75191652.

De merknaam Adore Your Smile is gedeponeerd bij een merkenbureau en is beschermd tegen misbruik. Happy Smile Company werkt tevens onder de handelsnamen tandenbleekgel.nl en dagdagtandaanslag.nl

Mocht u twijfelen of verkooppunt te onrechte onze merknaam misbruikt, dan stellen wij het zeer op prijs ons dat te laten weten via ons contactformulier,


Vestings-, bezoek-, post- en afhaallocatie

Happy Smile Company

Hugo de vries-Serre 2

3823DM AmersfoortFinanciële gegevens 

Happy Smile Company BUNQ

Rekeningnummer :NL 67 BUNQ 2036602401 

Btw-nummer: NL860177920B01


Contact gegevens

 

E-mail   : Info@tandenbleekgel.nl

Telefoon: 085-0486264

 

Contact gegevens Happy Smile Company

 

Website:  www.happysmilecompany.nl

E-mail   : info@happysmilecompany.nl

Telefoon: 085-04862664

WhatsApp: Stuur ons een berichtje